Lij ons kan je terecht voor een verfrissende koude drank of voor een warme drank. Ook sommige van onze dranken zijn streek producten. Onze koffie komt van een Gentse koffiebranderij en ook onze vruchtensappen zijn streekproducten.

Wie wil genieten van een heerlijk streekbiertje kan ook bij ons terecht. Denk maar aan een Gentse Tripel, Gentse Gruut of een heerlijk Jan Van Eyck biertje. Liever een aperitiefje? Dan raden we jou van harte onze Coupe Fleur aan, Cava met een shotje Belgische Roomer.

Onze Chocomelks

In Choc is natuurlijk ook gekend voor zijn groot assortiment aan chocomelk. Nadat je genoten hebt van een heerlijke chocomelk van In Choc Gent zal je nooit meer een andere chocomelk willen.

Al onze Chocomelks worden bereid met Belgische chocolade. Ze worden ook ter plaatste bereid, geen gewoon opgewarmde chocolade melk uit een flesje. Maar echte chocomelk uit grootmoeders tijd. We hebben een heel groot assortiment aan chocomelk. Kom ze gerust eens proeven!

Liever lactose vrij?

Onze chocomelks kunnen allemaal bereid worden met amandelmelk of sojamelk. We vragen hier wel een kleine meerprijs voor. Hou er ook rekening mee dat we bij een lactose intolerantie geen slagroom (door een gebrek alternatief) kunnen serveren.